Detaylar, Kurgu ve Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Demetevler mahallesinde mevcut işlemletmeme İtfaaiye müfredatına yaraşır şekilde yangın cıkış kapısı örgülması gerekmektedir.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve metanet ciğerin yeğleme edilir.

Yangın Kapısının üzerinde ürkü pas adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü amerikan bar ivedili vaziyet takkadak bapnın olası olan en az dakika kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Gereç: Yangın baplarında çoğunlukla çelik yahut ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı daha dirençlidir.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden gestaltlmalıdır. Kapının yanma süresi en az 30 an olmalıdır.

Montaj: Yangın kapısı, güzel şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mütehassıs bir ekip tarafından gerçekleştirilmelidir.

Hassaten geniş bayi ağına iye firmamız montaj ve bakım işçiliklemleri esnasında kullanıcılara ağırbaşlı suhulet esenlamaktadır. Bu durumda kanunlar esnasında zikıymet bir kriter olarak gösterilebilir.

Her bir kata yerleştirilen yangın kapılarının da mukannen özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu yürekğimizde yangın kapısı Adana ilişkiiniz bağırsakin bilmeniz gerekenleri detaylı bir halde ele alacağız. 

Tasavvur olarak çeşitleme göstermekle omuz omuza eş özellikleri, dayanıklı ve dek bünyeda olmalarıdır. Standart iç kapılara nazaran farklı bir tasarruf ve özellikler çitndıran yangın merdiveni bapsı ve modelleri;

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, müstacel durumda bir pim mekanizması ile kolaylıkla açılması sağlanabilir.

Yangın Merdiveni Kapısı Bapnın kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin yönı dizi opsiyonel olarak alınan hidrolik şube ile daha kesif tasarruf sağlanabilir.

Yangın kapıları, binanızın yahut tesisinizin ihtiyaçlarına sargılı olarak birkaç farklı himaye seviyesi sağlamlayabilir. Davetsiz misafirlerin yaraşıklı onay olmadan dışarıdan harismalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kadar) mevcuttur.

Yangın kapısı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara gelmiştir. Müşterilerimizin kavi iş evetşantısında yangın bapsı fiyatları derdi olmasın niteleyerek olabildiğince duygulu davranıyoruz.

Antrparantez, sertifikalı yangın bapsı fiyatları değişikdır. Bununla birlikte muamele adımları umumiyetle şunları bağırsakerir:

Report this wiki page